Böklyckelådan

Vill du känna dig trygg med ditt kött? Köp då Sveriges mest djuretiskt rätta köttlåda! Vår produkt är helt unik. Grisarna föds upp i en liten KRAV certifierad besättning i Horn, en bit utanför Skövde. Transporten till ett av Sveriges minsta slakteri tar ca 10 minuter och är en färd på under en mil.

KRAV certifieringen borgar för att grisarna har fått vara ute och böka i riktig jord. Detta får bara ca 5% av Sveriges grisar göra. Utan KRAV certifiering har grisen aldrig kommit utanför stalldörren. De föds upp i lösdrifts grupper om ca 120 djur per omgång. Läs mer…

Bedövningen sker med bultpistol medan grisen får något gott att äta, vilket är en mycket effektiv och skonsam metod. De stora slakterierna använder sig av gas som är väldigt omdiskuterad. Läs mer..

Vår köttlåda innehåller bara de bästa bitarna på grisen. Det vill säga

Fläskfile
Tjocka Revben
4 st Karreskivor
Karre i bit
10 st kotletter

1 bit urbenad kotlettrad ca 1 kg
3 x 500g skivat stekfläsk
4 st skivor av Innanlår – perfekta att steka eller grilla
Skinkstek rostbiff
3 kg finmald färs

Lådorna levereras färska men går naturligtvis att stoppa ned i frysen!
Priset för denna är 2895 kr.
Boka din låda redan idag. Vi bekräftar din bokning via SMS så fort som möjligt. Då får du reda på när just Din låda blir klar.
Lådorna hämtas alltid på fredagar mellan 13.00-17.00 i Gårdsbutiken. Adressen är ”Övertorp Prästakvarn”

Betalning görs på plats med antingen Swish eller kort.

Vi skickar bekräftelse information via SMS när du gjort din bokning!
Nu är det sommaruppehåll i slakteriet, så just nu bokar vi lådor tills när höstsäsongen drar igång. Nästa utlämning är 13 September.