Ställplats

Välkommen till vår Ställplats för husbilar!

OBS! Just nu är Ställplatsen stängd! Öppnar igen 30 April!

Uppställningsplats på gräs, nivåramper kan behövas. Det finns ännu bara ett fåtal elplatser men fler kommer. Toaletter, dusch samt ett litet diskrum finns.

Pris: 150 kr/dygn, 200 kr/dygn med el.
Betalning sker genom att Swisha eller använda Paypal. Skyltar finns på servicehuset. Om du inte har dessa så ta kontakt med oss så har vi kortläsare. Vi brukar ta en tur ned vid 20.00 tiden annars.

Vad som är speciellt med vår ställplats är att du bor mitt i ett skafferi med mat. På ställplatsen finns ett tunnelväxthus med olika sallader, tomat och gurka. I anslutning finns även en frilandsodling med grönsaker du kan hämta mat i.

Uppe i gårdsbutiken finns även grillkött, korv, rökta produkter mm. Allt producerat på gården men allt är efter säsong. För att hitta gårdsbutiken går du ut på vägen och fortsätter ca 100 m uppåt till det röda huset. Där är även starten på naturstigen.

Tanken är att du som gäst skall kunna glida in med husbilen, ta handbromsölen i lugn och ro, se dig omkring, kanske gå vår naturstig. Sen när ni kommer tillbaks plockar ni till er vad ni vill äta ur odlingarna och i gårdsbutiken. Hela konceptet bygger på ett självbetjäningssytem så det är alltid öppet.

Om du behöver svalka av dig går det även att ta sig ett dopp i vår damm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *