Gårdsbutiken

ALLTID ÖPPET – Självbetjäning!

KÖTT & CHARK egen produktion, vissa detaljer, korv och leverpastej mm. Läs mer om våra egna produkter här!

GRÖNSAKER från våra egna KRAV odlingar finns under säsong. Lök, morötter, potatis mm.

HONUNGen kommer från Atelje broga. Denna är varsamt hanterad från en liten biodling med ca 10 samhällen ifrån Broddetorp. Riktigt len och fin.

MJÖLet ifrån Gisslagården i Borgunda. Spannmålet odlas och mals på gården. Sorter som normalt finns i butiken är Svedjeråg grov och virvelmald. Samt Vete mjöl, ett graham och ett virvelmalt. Virvelmalt betyder att det är finare malt än vanligt, samt så är det ett fullkorns mjöl.

SENAPen köps in ifrån Honungshuset. De låter Loos tillverka denna på deras honung. Den är ett måste på julskinkan eller på korven! Finns i tre olika smaker. Orginal, Extra stark samt Wiskey. Suupergoda!

ÄPPELMUST från Töreboda. Bettina på Bod&gårdsbutik är det som pressar päron och äpplen till must. De säljs i 3 Liters BagInBox.

Bästa är att hålla koll på vårt facebook konto vad som finns för tillfället. Följ oss gärna där.

Självbetjäningen är öppen dygnet runt. Det går till så att man plockar det man vill köpa, räknar ut vad man är skyldig och stoppar pengarna i ett hål i väggen! Skriv gärna på blocket vad du tagit. Vi tar även emot Swish betalningar även när butiken är obemannad!

Enklaste vägbeskrivningen är att köra väg 26 mellan Mariestad och Skövde. Sväng av där det står Övertorp på en gul skylt. Följ vägen tills det står ”gårdsbutik” på en skylt, där är det!

Adressen är ÖVERTORP PRÄSTAKVARN

Välkomna!