Naturstigen – Avslutning

Hoppas du haft en trevlig promenad och kanske tom lärt dig något nytt. Det var tanken iaf.

När grönsaks säsongen har kommit igång så är tanken att det skall bli självplock i våra grönsaksland och i odlingstunneln. På friland kommer vi att odla potatis, lök, morötter, bönor, gurkor, dill mm. I tunneln kommer det finnas tomater och gruka och olika sallader.

Denna naturstig är gjord helt i privat regi, Det vill säga utan några bidragspengar från det allmänna. Därför hade det varit mycket uppskattat med en litet bidrag för att kunna underhålla och utveckla den vidare så att du kan komma tillbaks till en ännu bättre upplevelse nästa gång. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala.

Nedan finns både QR koder till Swish och till Paypal. Tack för ditt bidrag.

Skriv gärna en kommentar nedan vad du vill ska bli bättre!

TIPSPROMENAD – FRÅGA 14 UTSLAGSFRÅGA
Minns du Hagagranen, skriv hur stor brösthöjds omkrets den har i centimeter?

Lämna in dina svar i lådan i butiken. Vinnare koras varje söndag!

5 svar på ”Naturstigen – Avslutning”

  1. Stort tack för detta! Gick slingan i söndags och swishade då en slant. Det är ett väldigt välkommet initiativ. Är bosatt ovanför backen och tycker det är lite ont om kortare promenadstigar i närområdet. Bra idé och bra genomfört! Också kul med all information du grävt fram. Här kommer vi gå många gånger.

  2. Tack för denna vandringen. Det var roligt att återse markerna där jag mer eller mindre växte upp. Min mormor o morfar ägde Kvarntorp och jag tillbringade väldigt mycket tid här.
    Hälsningar Ann-Sofie

  3. Tack för en härlig och intressant promenad. Nu intar vi ställplatsen och vaknar imorgon på denna ljuvliga plats 😊

  4. Trevlig och ambitiös stig! Mycket arbete nedlagt på broar, grindar och spänger! Nu har vi inte läst så mycket på skyltarna eftersom vi har lagt ut några geocacher. Men vi återkommer! Hälsningar Robert och Birgitta, alias robbirg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *