Recensioner!

Läs gärna vad andra har tyckt om våra produkter och lämna gärna en egen!

9 svar på ”Recensioner!”

 1. Från Prästakvarna köper du ett kött med mkt hög kvalitet och där du vet att djuren fått leva och avsluta sitt liv värdigt och utan stress. Lägg till en fantastisk service och mkt trevligt bemötande.

 2. Första gången jag handlade en låda. Ätit karré fläskkotletter och fläsk hittills. Helt underbart gott. Köttet är fantastiskt! Sedan känns det bra att grisen haft ett gott liv och att det är närproducerat. Vi återkommer för flera inköp!

 3. Riktigt bra! Julskinka utav bästa klass. Hade tur att få tag på en stek innan jul i år också. Leverpastejen är likaså den i topp. Jag fortsätter att heja på er och tycker att närproducerat är det som känns vettigast.

 4. Hej
  Alla de produkter som vi köpt är av hög kvalitet, mycket bättre än i vanliga butiker. Köttet är mycket mört o lätt att tillaga. Prinskorven är ”outstanding”. Kort väg mellan uppfödning, slakt/styckning/beredning till bordet är föredömligt kort. Toppen!

 5. Såå bra kött! Etiskt bra och hög kvalitet. Kött från grisar som levt värdiga liv! Jag vill verkligen inte bidra till fabriksproduktion av levande varelser och Böklycka-produkterna är raka motsatsen. Dessutom ger glada grisar ett fantastiskt kött, med mycket smak. Självklart betalar jag också gärna ett högre pris för det. Men, jag skulle önska att kilopriset skrivs ut lite tydligare för de respektive produkterna eller snittpriset för lådorna.

 6. Tack för fina produkter. Har inte smakat en bättre leverpastej någonsin! Saknar möjligheten att köpa den goda yoghurten. Tacksam för att jag bor så nära att jag utan svårighet kan fortsätta handla då jag saknar dig på rekoring.

 7. Så fint kött får man aldrig i butik! Julskinkan är den godaste jag ätit någonsin, alldeles lagom salt och fin konsistens. Det känns gott att veta att grisen haft ett bra och bökande liv och kort transport till slakt. Det här är kött som jag gärna betalar mer för (jämfört med ordinarie kilopris i butik) – det är ju även ett öppet landskap och företagande på landsbygden som jag får för pengarna. Återkommer med all säkerhet! En önskan för framtida låda är att få köttfärsen förpackad i halvkilo istället för kilo.

 8. Så gott kött. Märks att nassarna har haft det bra. Har rekommenderat er till mina vänner. Stor eloge till er.

 9. Jag har köpt en Böklyckelåda och är sååå nöjd med innehållet. Otroligt fina köttdetaljer!
  Att köttet är ekologiskt och att grisarna är uppfödda och slaktade i närområdet är så klart också viktigt. Som kund blir man dessutom väldigt trevligt bemött!
  Jag rekommenderar verkligen Böklyckelådan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *