Göra korv eller hamburgare!

Vi förädlar gärna ditt kött!
Nedanstående korvar gör vi normalt men har du ett eget recept kan vi försöka med det!

Lämna kött för korvtillverkning. Varje sats kräver 7,2 kg kött. Det är det minsta vi gör på. Emulsionskorvarna kräver ju även småfläsk. Ev har vi men det är inte säkert, hör gärna med oss innan du lämnar kött så att det säkert finns.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan när vi kan ta emot ditt kött för förädling.

Alla priser är ex. moms.

Grynkorv
Vår grynkorv gör vi på kött, korngryn, vatten, gullök, salt, kryddpeppar och vitpeppar. Den görs i svinfjälster 35/38 normal. Vakuumpackas med ca 500g korv i varje pkt

Grillkorv (ätfärdig)
Vår grillkorv görs på kött, småfläsk, vatten, salt, gullök, vitpeppar, senapspulver, ingefära. Den görs i 28 mm skalskinn, dvs att det blir en såkallad skinnfri korv. Rökt och värmebehandlad. 4 korvar på totalt ca 360g läggs i varje paket, vakuumpackas. Ca 30 pkt per sats.

Grillkorv går att göra på hur många sätt som helst. Hör av dig om hur du vill ha din korv så ska vi försöka ordna det.

Falukorv (ätfärdig)
Denna görs på kött, småfläsk, vatten, salt, gullök, vitpeppar, senapspulver samt ingefära. Den görs i ett rakt plastskinn, ca 1 kg/st. Ca 10 st/sats, Vakuumpackas.

Prinskorv (ätfärdig)
Prinsarna görs på fläskkött, småfläsk, vatten, salt, gullök, vitpeppar, senapspulver, ingefära, muskot samt timjan. Den görs i 20/22 fårfjälster. Länkas i 3 länk. Ca 500g i varje paket. ca 18 pkt/sats. Vakuumpackas

Hamburgare
Våra hamburgare görs på fläskkött, salt, vit och svartpeppar. De väger ca 100g st. Förpackas 2 st i varje paket. Vakuumpackas.