Böljorna

Ett litet rött hus med vita knutar! Enkelt boende med många möjligheter. Du väljer själv hur du vill tillbringa din tid hos oss.

Huset har stått tomt i närmare 20 år innan vi tog över det och har börjat renovera. Badrum och toaletter är naturligtvis iordningställda. Sovrummen är omålade och några golv omlagda hittils. Men självklart finns det kvar att göra. Ett hus blir aldrig riktigt klart.

Huset har fem bäddar i tre olika rum. Dubbelsäng i stora sovrummet på ovanvåningen. Våningssäng i andra och en enkelsäng i ett rum på nedervåningen. Köket är i enkel standard, men spis, kyl, microugn, kaffebryggare finns naturligtvis.

Vardagsrum med en ”gömd” TV finns för den som använda den. Fritt fiberanslutet WIFI finns naturligtvis också.

Utomhus finns ett stort trädäck att vila upp sig på och titta på alla fruktträd och fläderbuskar. Grill och grillplats är fria att använda, ved finns i vedbon!

Flera naturreservat finns i omgivningarna att gå både långa och korta promenader i, tex Garparör naturreservat . Sverigeleden passerar utanför, även Kulturväg Skaraborg passerar utanför. Vallevägens företagare håller till i bygderna runtomkring, vilka är väl värda ett besök!

Middagsmat finns att köpa i vår Gårdsbutik, där finns allt från mejeri varor, grönsaker och kött till grillen, allt från gården. Fyll gärna i när du bokar om du vill ha några av våra produkter ståendes i kylskåpet när du kommer.

Sängkläder och handdukar väljer man själv om man vill ta med egna eller använda husets.

Bussförbindelse finns ca 100 meter från huset för dig som reser utan bil.

Priser Högsäsong v22 – v33
Stora sovrum 400 kr/person/natt
Lilla sovrum 350 kr/person/natt
Enkelrum nere 350 kr/person/natt
Hela huset 1500 kr/natt eller 9000 kr/per vecka
.