Vi på reko producent

Kul att du hittade hit! Det visar på intresse för att få REKO ringarna att växa och utvecklas. Vi på REKO är skapat för att visa upp vår verksamhet utåt, öka medvetenheten om riktiga råvarors värde och mervärde, samt att få nya kunder att söka sig till REKO ringarna.

Innan REKO var det marknader som gällde för oss producenter, där var det ofta ganska dyra kostnader för att ens få ställa upp sina varor. Med REKO försvann dessa kostnader men också marknadsföringen utåt, det är här Vi på REKO kommer in.

Att marknadsföra sig ensamt är ofta en dyr historia. Här försöker vi samlas under ett tak och kan förhoppningsvis locka många följare så att vi blir en attraktiv annonsplats. Alla producenter har olika mål med sin försäljning, en del är med mest för att det är roligt, andra har hela sin inkomst baserad på REKO försäljning. Därför har vi olika paket för hur mycket man vill satsa.

Här är en länk till facebook sidan! https://www.facebook.com/vpreko/

Dessa producenter har hittils valt att bidra! Gör det du också!
Hermoängens Lantrasgård
Gullakrokens Lantbruk
Honungshuset HB
Prästakvarna Gårdsbutik
Gissla trädgård o kök
Sörgårdsmjölk
Blommans
KM’s Delikatesser
Lugnåsbergets Ekogrönt
Hjälmsäters Lantbruk
Gräskärrs Vilt
Marcusgården
Häljatorps ägg och grönsaker
Honung från Timmersdala
Björkmadens glad mat
Hemtvål
23:an, en del av KLutveckling
Handelsträdgården bakom muren
Vischans Bageri

Vi har följande marknadsföringspaket för producenter

 1. 500 kr/ex moms/år
  I det minsta paketet du ditt företagsnamn publicerat på ”Tack till alla som…” skylten som publiceras en gång per vecka.
 2. 1000 kr/ex moms/år
  Utöver det det som ingår ovan får du även ditt företagsnamn på Rekorings sidan på en Rekoring som du själv väljer, samt att dina produkter kan ingå i något av matlagerskans inlägg under året.
 3. 1500 kr/ex moms/år
  Utöver det som ingår ovan får du namnet i alla ringar du åker till som är anslutna. Samt att någon/några gånger per år blir ditt företag uppmärksammat med ett eget inlägg enligt ett standardiserat upplägg.
 4. 2500 kr/ex moms/år
  Utöver det som ingår ovan får du företagsnamnet i större text format och fetare stil än innan. Samt att om du vill så får du ha en 4 dagars serie om just ditt företag. Där du själv presenterar din produktion. Lämpligt kan vara att visa upp en REKO vecka i ditt företag. Vi tar kontakt med dig så får vi göra upp om hur och när vi kör en sådan isf.
 5. 5000 kr/ex moms/år
  Utöver det som ingår ovan får du din logga publicerad på ”Tack till alla som..” skylten. Du får även speciellt skriven företagspresentation av ditt företag efter en kortare intervju.

Vad du ska tänka på när du väljer paket är att ju mer pengar som kommer in ju mer kan vi göra tillsammans. Din anmälan är bindande, du kan närsomhelst välja att utöka ditt engagemang, dock ej att minska under året, det kan du enbart göra vid årsförnyelsen isf.