Bök-Lycka

Från jord till konsument på 5 km!

Under detta namn saluförs grisar, uppfödda i Horn, Skalkarike och Övertorp och slaktade på Prästakvarna Gård. Allt inom en radie av 5 km!

Vår ambition är att tillhandahålla ett förstklassigt, miljöriktigt och närproducerat fläsk-kött. Du som konsument ska veta vart just det kött du har på tallriken kommer ifrån och hur det har producerats. Samt av vem det har producerats, detta kallas relationsmat!

BÖK-LYCKA HORN

KRAV-certifierad uppfödning av vanlig produktionsgris. Uppfödningen sköts och ägs av Lars och Mattias. Välj mellan halv eller en kvart! En halva ligger på runt 30 kg. Pris 90 kr/kg.
Se mer om uppfödningen här!

BÖK-LYCKA ÖVERTORP

KRAV-certifierad uppfödning av Linderödsgris. Uppfödd av Daniel Bladh. Ca 12 månader. Välj mellan halv eller kvartspart! En halvpart väger ca 20 – 30 kg. 120 kr/kg
Se mer om uppfödningen här!

BÖK-LYCKA SKALKARIKE

Gourmegrisar! 18-24 månader. Linderödsgrisar uppfödda av Oskar Ohlsson. För dig som verkligen älskar kött! Detta finns inte att få tag på förutom här! Helt otroliga bitar! Välj mellan halv, kvart eller 6-del. 100, 110 eller 120 kr/kg beroende på storlek på lådan! Här ligger en halvpart på ca 50-60 kg av det bästa av det bästa!
Se mer om uppfödningen här!

Vad som finns i en halvpartslåda är följande styckningsdetaljer

Skinkstekar, Fransyska, Innanlår, Ytterlår, Rostbiff, Rulle, eller nätade skinkor.
File
Sidfläsk
Kotletter
Karre skivor
Karre
Picnicbog
Bogstek, urbenat bogblad, nätad
Tjocka revben, bräckta
Vinkellägg, bräckt
Köttfärs

Vad som blir i en kvartslåda kan variera något då alla bitar inte blir bra att dela på.

Intresseanmälan!

Fyll gärna i intresseanmälan så tar vi kontakt med dig när det närmar sig slakt!