Prislista 2016 v15

IMG_2101

Våren är äntligen här! Känner att jag hinner med rätt hyfsat iår. Lammningen är avklarad, veden ligger på tork. Vårbruket är påbörjat, men för en grönsaksodlare måste man vara tidigt ute och är sist färdig. Potatisen ligger i uterummet på förgroning tillsammans med 400 tomatplantor. Tomatplantorna skall in i den nya odlingstunneln som är under uppbyggnad. 70 meter blir den istället för de 25 som var förut. Grisarna skall få en ny hage även i år, den är däremot inte påbörjad ännu, men de ska få gå på förra årets grönsaksland först, sen ska de få ge sig på en gammal vall igen.

I gårdsbutiken är det ett rätt så magert utbud. All potatis är slut, så även löken. Honung och ägg däremot finns det gott om. De nya hönorna har just börjat värpa! För några veckor sedan kom även årets leverans av lammskinn. Så välkomna in och ta en titt på dessa. Det finns alltid någon hemma Lördagar mellan kl 10-13 men vi kanske inte är i butiken. Ring 0704-802802 eller knacka på i huset om du vill se på våra lammskinn!

Välkomna med ett besök!

Här är prislistan för vecka 15.

Prislista 16-v15

 

Kommentera

Post Navigation