Prislista 2015 v36

002

Nu är det mesta på gång att mogna så även vaxbönorna som brukar vara bland det sista. Den tidiga vitkålen har vi skördat ett tag nu och den är riktigt fin, små fina huvuden. Som så mycket annat iår har även kålåret vart märkligt. Alla år innan jag odlat kål har kålfjärilslarven ätit upp ca 60% av det odlade, men iår tänkte jag testa ett KRAV-godkänt sprutmedel. Det stod mellan att sluta odla kål och testa detta, men det finns för mycket intressanta kålsorter för att sluta. Men det räckte med att köpa hem detta för att det skulle ge verkan. Har inte behövt använda det en enda gång än. Troligen för kallt för kålfjärilen detta år.

Lammen går på slakt om några veckor, bagglammen ser fina ut men tacklammen får nog gå kvar några veckor. Anmäl gärna ditt intresse för en lammlåda här!

Här finns prislistan för vecka 36 Prislista 15-v36

Kommentera

Post Navigation