Prislista 2015 v31

020

Det var en märkligt år det här. Kallt och regnigt. Det enda som växer hur bra som helst är betet, som istället vuxit sig för högt så att man får putsa av det. Allt annat tycker jag är väldigt sent.

Jag som enbart brukar slunga honung en gång om året brukar såhär års gå och våndas över hur mycket det är som ska slungas. Men iår går det nog ganska snabbt då det knappt är något alls. Visst, lite blir det men inte alls några mängder.

Jordgubbarna var första året som det gav full skörd, och det gjorde det minsann om än sent. Det var fantastiskt roligt när så mycket folk kom och ville både köpa plockat och plocka själva. Mycket lärdom har gjorts iår inför kommande år. Nästa år blir det till att anlägga en betydligt större odling än den vi har, och på ett annat sätt. Man lär så länge man lever…

Färskpotatisen gick åt på bara några veckor, sommarpotatisen är slut den också. Nu har vi börjat nalla på höstpotatisen, en sort som heter kestrel, fantastiskt god och håller sig länge även om den är upptagen tidigt.

På grönsaksfronten finns det sallad, tre olika sorter. Skulle vilja att fler vågade prova vår huvudsallad (Se vilken det är på länken) som är jättegod. Isbergssalladen går åt som smör och är väldigt god den också. Tidig morot och rödbetor finns det gott om just nu. Persilja och dill finns naturligtvis också. Salladslök (eller rättare sagt, utgallrad gullök) finns också.

Ännu finns några lammlådor kvar att boka, fyll i formuläret på hemsidan så hör vi av oss när det börjar närma sig.

Här är prislistan för vecka 31 Prislista 15-v31

De senaste veckorna så har jag haft byggfirman stängd för semester några veckor men nu drar den igång på måndag igen. Detta medför lite omändringar i butiken. Jag kommer att fylla på grönsaker på ondagkvällar, fredagmornar och på söndagar. Om du vill ha lite större mängder av något så boka gärna i förväg så ligger det packat och klart i butiken den dag du vill ha det!

 

Kommentera

Post Navigation