Prislista 2015 v27

IMG_1567

Glass, jordgubbar och nyslungad honung! Helst ska man ha ett par mynta blad på också, det är riktigt supergott!

Nu börjar det äntligen att röra på sig. Jordgubbarna börjar mogna så sakterliga, färskpotatisen börjar bli lagom att ta upp. Grönsakerna får nog vänta några veckor till innan det börjar bli dags att börja skörda dem. Vi är ungefär tre veckor efter jämfört med förra året.

Bina går det trögt för iår, men jag har slungat en del så att det skall finnas nyslungad honung i butiken. Nyslungad honung är alltså naturligt flytande honung, den är ej uppvärmd som annan flytande honung är. Att tänka på när man köper den är att försöka äta upp den inom någon vecka. Efter det finns det risk att den kristalliserar sig och blir ganska grynig. Men för riktiga gottegrisar är ju det inga problem.

Här är prislistan för vecka 27-28 Prislista 15-v27

Välkomna till butiken!

Kommentera

Post Navigation