Prislista v4-9

012

Blåsigt och ingen tjäle gör skogsarbetet hopplöst. Då måste man hitta på andra sysselsättningar, fågelholkar har jag länge tänkt göra men inte riktigt fått tummen ur. Efter lite googlande så vart man ju lite klokare, spillvirke från byggfirman finns det ju gott om så det var bara att sätta igång. Tänkte det var lika bra att göra ett gäng när jag ändå var på gång, så nu finns det ett gäng fågelholkar i butiken. Fem olika storlekar kom jag fram till behövdes. Från de minsta mesarna till kattugglan som behöver en redig holk. Vad gäller kattugglan så gäller det tydligen att få upp holken så fort som möjligt då de börjar leta boplats redan i januari/februari, kräsna är de också tydligen. Bästa är att få upp holkarna redan nu så de hinner bli lite vindpinade innan första hyresgästen anländer. Alla holkar är av gran, takpapp på taket och lätta att göra rent till nästa säsong genom att öppna framsidan.

Nu är även veden slut. Lammskinn finns det ännu ganska gott om, välkommen på besök en lördag då vi har öppet!

Ägg och honung finns det gott om i självbetjäningen.

Här är prislistan för vecka 4 – 9. Prislista v4

Kommentera

Post Navigation