Prislista v44-45

003

Nu är all potatis uppe! Potatislandet har Galten Sixten och suggan Stina fått ta över och rensa rent. All potatis är ännu inte torkad och packad så att i skrivande stund finns bara Amour och Asterix i 5 kilos förpackningar i butiken. Kestrel och Sarpo mira kommer till helgen. Under veckan som kommer så kommer jag att lägga upp lite mera detaljer om våra potatis sorter.

Morötterna är också färdigskördade nu, massvis blev det iår. Av grönsakerna så är det bara morot och spagettipumpa som finns kvar till försäljning.

Lammslakten är färdig för iår, baggen är släppt för betäckning av tackorna. Till veckan får man nog börja ge lite foder så att de inte tappar hull inför vintern. Har fått för mig att pröva iår att låta tackorna bo i vindskydd i en hage där jag tänkt odla nästa år, fram tills att de skall börja lamma och först då ta upp dem till fårahuset. Allt för att gödseln skall hamna på rätt ställe. Marken runt fårahuset blir bara mer och mer övergödd vilket inte är bra.

Här kommer prislistan för vecka 44-45! Prislista 44

Kommentera

Post Navigation