Prislista V38-39

008

Nu är honungen tappad på burk och inställd i lagret. Lika skönt varje år när det kladdandet är klart.

Grönsakerna mognar mycket fint denna vackra höst. Vaxbönorna ger otroliga mängder just nu. Därför har vi sänkt priset på dessa. Perfekt tillfälle att fylla upp frysen. Köp 5 påsar och betala för 4!
Grönsakskassarna har vi avslutat för denna säsongen. Istället kan du gärna beställa dina grönsaker några dagar i förväg så ligger de packade och klara för dig att hämta. Utlämningsdagar är måndagar, onsdagar samt fredagar. Ordern måste vara lagd senast kvällen innan för onsdagar och fredagsleverans. Senast söndag förmiddag för leverans på måndag. Sms’a, eposta eller ring in din order!

På fredagar gör vi i ordning ”Rotsaker i UGN” kassar. Det är en lagom portion till 4-6 personer. Innehållet är Potatis, rödbeta, morot samt några bitar vintersquash, recept finns på kassen! Beställ gärna i förväg men vi kommer göra iordning kassar som står i butiken.

Sommarpotatisen är slut några veckor före schemat så nu börjar vi ta på vinterpotatisen. Amor heter sorten nu, en vit mjölig sort, ganska storvuxen. Vi har testat och göra mos på den och det gick alldeles utmärkt!

Prislista för vecka 38-39 hittar du här! Prislista 38

Kommentera